Ny logotyp

jan 11, 2015   |   av admin   |   Blogg  |  Kommentarer inaktiverade för Ny logotyp

Jag har skissat på ett flertal företagslogotyper sedan jag startade min översättningsfirma 2009, men aldrig känt mig tillräckligt nöjd med någon av dem för att implementera den. Nu tror jag dock att jag träffat rätt, och efter att ha skissat och lekt runt med den i några veckor känner jag att min senaste design är bra nog:

Logotyp

De tre bergen är löst baserade på Mt. Fuji, och är tänkta att symbolisera de tre språk jag arbetar med: japanska, engelska och svenska. Svenska är mitt modersmål, japanska mitt arbetsspråk och passion, och engelskan fungerar till stor del som en brygga mellan de två, i och med att de flesta ordböcker och andra språkresurser är skrivna på engelska.

Smärre justeringar av logotypen kan eventuellt komma att ske, men nu känner jag att jag har en fräsch och uppdaterad skrud att skrida in i det nya året med.

Kommentarsfältet är stängt.