Webbshop med japanska ordspråk

sep 17, 2011   |   av admin   |   Blogg  |  2 kommentarer

Eftersom jag har ett så stort intresse för det japanska språket och för Japan i stort och dessutom länge tyckt om konst och design, har jag satt upp en liten webbshop med tryck med japanska ordspråk. Jag har själv tryck med japanska tecken på väggen hemma och tycker att det är riktigt snyggt.

Just nu innehåller butiken ett dussintal affischer med japanska ordspråk av olika slag, men jag kommer att lägga upp fler allt eftersom. Kanske kan jag skapa andra sorters produkter också. Förslag på designidéer mottages tacksamt!

EDIT: Jag uppdaterar butiken efterhand med nya produkter – ordspråksaffischer, muggar och vad jag nu kan komma på.

2 kommentarer

  • Hittar inga uppgifter om köpvillkor, frakt, moms mm i webshoppen.

  • Zazzle tycks tyvärr inte någon bra information man enkelt kan länka till, utan fraktalternativ och kostnader beräknas beroende på produkt, storlek på plansch/kanvas etc. Momsen står visst de för i alla fall, så mycket har jag lyckats hitta.

    Går man till Zazzle.se hittar man butiken och informationen på svenska – dock länkar jag inte gärna till den eftersom allt är automatiskt maskinöversatt och mer eller mindre svårt att förstå (det är tyvärr en funktion som inte går att stänga av).